Här är förslaget till Myrsjö /Nacka Betonpark.

Här kommer  försalaget till Myrsjö BMX anpassade betongpark 🙂  som är en del av ett större projekt som rör Myrsjö IP.

Vi vill påpeka att detta är ett förslag och vi vet inte ännu om dom ekonomiska förutsättningarna finns för denna betongpark innan upphanlingen har genomförts.

Kommentera vad ni tycker, skriv gärna vilken kommun ni bor i.

     

Myrsjö BMX park.

Vår tanke med Myrsjö betongpark var att bygga en park som var annorlunda mot många av dom befintliga parkerna som finns idag och få  in maximalt med olika ramper på den yta/budget som finns till detta projekt.

BMX åkning har varit i fokus i detta projekt men parken ska självklart kunna användas av andra. Vi har tagit emot förslag från aktiva ungdomar under  ett par veckors tid och vi har fört muntliga diskussioner med åkare i Capital Bikepark många av dom har varit aktiva i Myrsjö Dirt bana som nu ska bytas ut av denna park. Förslagen från åkarna har i stort sätt varit kopior av Skogås Bikepark eller Capital Bikepark.

Vår vision var att inte bara placera ut street ramper på en plan yta så vi har omvandlat förslagen så dom ska bli lämpliga att byggas i betong och byggas ihop i ett landskap så man även kan få betong park flow känslan. Vi vill även att denna park ska gå att utvecklas i som åkare, kunna ha tävlingar, camps  och även vara lätt att bygga till i framtiden.

Vad tycker ni?

Ride on!!!!

Capital crew

Comments are closed.