Day Camps i Capitalbikepark Kickbike/BMX

Vi har under en tid ordnat Day Camps i Kickbike och BMX i Capitalbikepark som varit väldigt uppskattade. För att vi ska nå ut till alla som kan vara intresserade har vi en mail lista där vi gör utskick när ett camp är planerat. Om ni är intresserade av dessa camp eller har kompisar som är . Maila er email adress till: info@capitalbikepark.se så lägger vi in er i vår mail lista.

Här under en film hur våra camp kan se ut i BMX & Kickbikes med instruktörer som både har SM och VM titlar på sin meritlista.


Här nedan lite upplägg och information om Campet:

Plats: Capitalbikepark Dag:?. Tid: ?

Ett lättsamt camp för er som älskar BMX eller Kickbike. Här kan man välja om man bara vill hänga för att hitta nya vänner med samma intresse eller utveckla sin åkning med sin Kickbike eller BMX ,eller varför inte ta med både sin BMX och Kickbike om man har ett intresse för båda. Våra instruktörer cirkulerar i hallen och ger tips råd.

Vi kommer även ha ett begränsat antal hyr utrustning på plats för den som är sugen att prova på men inte har egen BMX eller Kickbike .Finns även möjlighet för skateboard intresserade att medverka på Campet ,dock kommer vi denna gång endast ha BMX & Kickbike instruktör på plats.

Vi kommer ha olika roliga kring aktiviteter för att bryta av lite i åkningen. Vad det blir är en överraskning!!

Vi har även en mini butik på plats där man kan titta på lite prylar:-)

Vi tar emot begränsat antal deltagare. 
Blir det färre än 10 deltagare flyttas campet till senare datum. Vi meddelar via mail efter sista anmälningsdag(?) .Blir efterfrågan stor lägger vi till ytterligare en camp dag, vi återkommer i så fall med dag/tid.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in campet med kort varsel om det kommer nya restriktioner ,vid sjukdom eller för få deltagare!!! Viktigt är om man har minsta tecken på sjukdom måste man stanna hemma.

Man anmäler sig till info@capitalbikepark.se med för/efternamn, fullständigt personnummer, telefonnummer och sport (ex. Kickbike eller BMX). Skriv även om ni är medlemmar eller ej.

Priset är 600:- för medlemmar 2022 . Ej medlem 2022 är priset 750:- och man behöver då om man ej är medlem -2022 även ta med denna blankett underskriven av målsman och åkare. 
capital-bikepark-ansvarsfriskrivning-170104.pdf (idrottonline.se)

Schema!!
12.00 Registrering/Introduktion /Uppvärmning.
12.30 Trickskola BMX /Kickbike
13.00 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter / Matrast (egen eller så finns Billys & Gorbys att köpa)
14.00 Trickskola BMX /Kickbike
15.00 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter .
16.00 Slut!!