Capitalbikepark Action Camp.

Efter två otroligt lyckade ”Day Camp-Kickbike” i Capitalbikepark kommer vi nu avsluta sommarlovet med ännu ett roligare och bättre camp ”Capitalbikepark Action Camp” . Även detta ett fyratimmars dags läger med Isak Huddén som Kickbike instruktör och Andreas Lindqvist som BMX instruktör m.fl. Denna dag är det endast camp deltagare som får åka på ute rampen och inne i hallen.

Här kan man välja om man vill utveckla sin åkning med sin Kickbike eller BMX ,eller varför inte ta med både sin BMX och Kickbike om man har ett intresse för båda.
Vi kommer även ha ett begränsat antal hyr utrustning på plats för den som är sugen att prova på men inte har egen BMX eller Kickbike . 

Finns även möjlighet för MTB & skateboard intresserade att medverka på Campet ,dock kommer vi denna gång endast ha BMX & Kickbike instruktör på plats.

Det som kommer vara nytt för detta camp är att vi kommer ha fler roliga tävlingar och kring aktiviteter för att bryta av lite i åkningen och att man lättare ska kunna lära känna varandra. Vad det blir är en överraskning!!

Vi tar emot begränsat antal max : 45 deltagare. Blir det färre än 20 deltagare ställs campet in :-(. Vi mailar ut mer info och bekräftelse på att man fått plats 13 aug.

Viktigt är om man har minsta tecken på sjukdom måste man stanna hemma.

Man anmäler sig på info@capitalbikepark med för/efternamn, fullständigt personnummer, telefonnummer och sport (ex. Kickbike). Skriv även om ni är medlemmar eller ej.

Priset är 500:- för medlemmar 2020 . Ej medlem är priset 650:- och man behöver då även ta med denna blankett underskriven av målsman och åkare. Betalning sker på plats i hallen på Camp dagen!!!

Vårt mål är att detta Camp ska bli en perfekt avslutning på sommarlovet !!!

Schema!!

12.00 Registrering/Introduktion /Uppvärmning.

12.30 Trickskola BMX /Kickbike /Skate

13.30 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter / Matrast (egen eller så finns Billys & Gorbys att köpa)

14.30 Trickskola BMX /Kickbike /Skate

15.00 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter .

16.00 Slut!!