Capital Day Camp 24 Okt kl.12.00-16.00

Om intresse finns så kör vi nu med kort varsel, ett fyra timmars Camp med instruktörer i BMX & Kickbike på plats. Endast föranmälda platser!! Vi återkommer efter sista anmälningsdag (20 okt) om man har fått plats till campet !!

Denna dag är det endast camp deltagare som får åka i hallen.

Plats: Capitalbikepark Dag: Söndag 24 Oktober. Tid: 12.00-16.00

Ett lättsamt camp för er som är 2002 eller yngre. Här kan man välja om man bara vill hänga för att hitta nya vänner med samma intresse eller utveckla sin åkning med sin Kickbike eller BMX ,eller varför inte ta med både sin BMX och Kickbike om man har ett intresse för båda. Våra instruktörer cirkulerar i hallen och ger tips råd.

Vi kommer även ha ett begränsat antal hyr utrustning på plats för den som är sugen att prova på men inte har egen BMX eller Kickbike .

Finns även möjlighet för MTB & skateboard intresserade att medverka på Campet ,dock kommer vi denna gång endast ha BMX & Kickbike instruktör på plats.

Vi kommer ha olika roliga kring aktiviteter för att bryta av lite i åkningen. Vad det blir är en överraskning!! Vi har även en mini butik på plats där man kan titta på lite prylar:-)

Vi tar emot begränsat antal max : 30 deltagare. Blir det färre än 15 deltagare flyttas campet till senare datum. Vi meddelar via mail efter sista anmälningsdag .Blir efterfrågan stor lägger vi till ytterligare en camp dag, vi återkommer i så fall med dag/tid.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in campet med kort varsel om det kommer nya restriktioner ,vid sjukdom eller för få deltagare!!! Viktigt är om man har minsta tecken på sjukdom måste man stanna hemma.

Man anmäler sig på info@capitalbikepark.se med för/efternamn, fullständigt personnummer, telefonnummer och sport (ex. Kickbike eller BMX). Skriv även om ni är medlemmar eller ej.

Priset är 600:- för medlemmar 2021 . Ej medlem 2021 är priset 750:- och man behöver då om man ej är medlem -2021 även ta med denna blankett underskriven av målsman och åkare.

capital-bikepark-ansvarsfriskrivning-170104.pdf (idrottonline.se)

Schema!!

12.00 Registrering/Introduktion /Uppvärmning.

12.30 Trickskola BMX /Kickbike

13.00 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter / Matrast (egen eller så finns Billys & Gorbys att köpa)

14.00 Trickskola BMX /Kickbike

15.00 Fri åkning/ Roliga prova på aktiviteter .

16.00 Slut!!

4 thoughts on “Capital Day Camp 24 Okt kl.12.00-16.00

 1. เกมขูดไข่ ได้เงินจริง TENFOLD
  EGGS
  ไข่เต็นฟอลด์ เกมไข่เต็นฟ้อน เกมขูดบัตร ทำเงินง่ายเล่นง่ายสมัครฟรีแค่ ขูดไข่ แล้วรับเงินจริง
  ทดลองเล่นไข่เต็นฟอลด์ ผ่านทาง เว็บเกมขูดบัตรฟรี ลุ้นรับเครดิตฟรีจากทาง เว็บไข่เต็นฟอลด์ ฟรีที่นี่เท่านั้น ทางเข้าเล่น TENFOLD EGGS
  ผ่านทางมือถือ ไม่ต้องฝากเงิน สุดยอดเกมทำเงินผ่านทาง เว็บตรง ขูดบัตรออนไลน์ ไม่ผ่านเอเย่นต์

 2. Tenfold Eggs เว็บตรงเกมขูดบัตร เกมขูดบัตร ได้เงินจริง ไข่เต็นฟอลด์ เกมขูดไข่ ลุ้นเงินแสนลุ้นเงินล้านจากค่ายผู้ให้บริการเกมโดยตรง
  เว็บเกมขูดบัตร ได้เงินจริง สมัครเล่นฟรีกับทาง เว็บตรงไข่เต็นฟอลด์ ลุ้นรับแจ็คพ็อตจากทางค่ายเกมได้ทันที สุดยอดเกมเดิมพันมาใหม่
  เว็บเกมขูดไข่ออนไลน์ ถอนได้จริง สมัครง่ายเล่นฟรี ไม่ผ่านคนกลาง และ ไม่ผ่านเอเย่นต์ ใหม่ล่าสุด ทดลองเล่นเกมขูดไข่ฟรี ที่นี่เท่านั้น

 3. เกมขูดบัตรได้เงินจริง 2021 ไข่เต็นฟอลด์ เว็บเกมขูดบัตรได้เงินจริง ไข่เต็นฟอลด์ เกมขูดไข่ออนไลน์ เว็บแท้ส่งตรงจากคาสิโน
  ไม่ผ่านเอเย่นต์ ไม่ผ่านคนกลาง ทดลองเล่นฟรี tenfold eggs online เกมขูดบัตรได้เงินจริง สมัครเล่น เกมขูดไข่ออนไลน์
  ผ่านหน้าเว็บไซต์ ฝากถอนอัตโนมัติ ได้เงินจริง ถอนได้ทันที ใหม่ล่าสุด ผ่านทางระบบออนไลน์ ที่นี่เท่านั้น

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.