Future Clothings nya webshop igång!!!

Future Clothings nya web shop är igång. Alla produkter är inte inlagda men snart kommer allt finnas där så det är bara att fynda:-) Klicka här!!!

Isamband med att vi lanserar våran nya webshop så letar vi efter grymma åkare till vårat Flow team. Att vara med i Flow teamet innebär att man får halva priset på Future Clothings produkter & får medverka på vår team site www.futureclothing.se

Maila lite info.. om dig själv + en edit. Så hör vi av oss om du fått en plats i Flow teamet. Ride on:-)

4 thoughts on “Future Clothings nya webshop igång!!!

  1. Hej! Mitt namn är Christian Valck De Miguel och jag bor i Haninge. Jag har höga ambitioner och mål inom cyklingen då jag oftar cyklar i CapitalBikepark och Skogås. Under mina 15år har jag ställt upp i 2 större tävlingar med platserna: 2:a Skogås jamet och 4:a i hofors påskharen jamet!

  2. Alla ansökningar till Future Clothing Flow team mailas till
    Info@futurepromotion.se

  3. vet råkade skicka fel, ta gärna bort inlägget ifall de går = )

  4. Hej Anton jag tog bort ditt .Detta är Christian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *