Sommar lovs Camp i augusti!!!!

Missa inte sommarens grymmaste camp där alla är välkomna!!! Så klart Grattis

1.2

BMX, Skate, Kickbike prova på dagar i Capital bikepark, Visättra.   Vi har BMX instruktör på plats som kan hjälpa till med trix och tips. Utrustning finns att låna (BMX, Skate, Kickbike & skydd). Detta är en gratis aktivitet och ett medlemskap i föreningen Capital bikepark Locals för resten av 2018 ingår. Aktiviteten är subventionerad genom bidrag via Huddinge kommun och staten.

Ålder: 6-17år

När: 9 augusti                                                  Tider

Pass 1            Alla                                     09:00 – 11:00

Pass 2            Alla                                     12:00 – 14:00

Pass 3            Endast tjejer                        14:00 – 16:00

10 augusti                                                Tider

Pass 4            Alla                                     10:00 – 12:00

Pass 5            Alla                                     13:00 – 15:00

  Var: Capital bikepark (Visättra sportcenter) Kvarnängsvägen 12. Hallen ligger i ett tält till höger om ishallen, mot motionsspåren och utegymmet. http://kartor.eniro.se/m/pClJo

 

Anmäl dig: Viktigt att du som inte är medlem i föreningen sedan tidigare fyller i medlemsansökan via vår hemsida https://www.capitalbikepark.se/2/ och klicka därefter på Medlemskap i menyn till vänster. Fyll i online formuläret för medlemskap samt blanketten för ansvarsfriskrivning. Till de 30 första nya besökarna per dag bjuder vi på ett gratis medlemskap i föreningen Capital bikepark Locals som gäller resten av året. OBS: Du behöver inte betala in någon medlemsavgift i förväg. Nybörjare och besökare som inte är medlemmar sedan tidigare har förtur till denna aktivitet.  Våra befintliga medlemmar är också välkomna att delta i mån av plats.

Arrangörer/samarbetspartner: Capital bikepark Locals och Huddinge kommun

Mer information: Viktigt, för att få åka i hallen så måste blanketten Capital Bikepark Ansvarsfriskrivning fyllas i och skrivas under av målsman. Blanketten finns att ladda ner från föreningens hemsida https://www.capitalbikepark.se/2/ och klicka därefter på Medlemskap i menyn till vänster.

Ta med den ifyllda blanketten vid ditt första besök i hallen.   Vi ses i hallen, Capital bikepark Locals info@www.capitalbikepark.se

Comments are closed.