Sommarlovs Camp i Capitalbikepark-2017

BMX, Skate, Kickbike prova på dagar för nybörjare i Capital bikepark, Visättra.

Vi har BMX instruktör på plats som kan hjälpa till med trix och tips. Utrustning finns att låna (BMX, Skate, Kickbike & skydd). Detta är en gratis aktivitet och ett medlemskap i föreningen Capital bikepark Locals KF för 2017 ingår. Aktiviteten är subventionerad genom bidrag via Huddinge kommun och staten.

Ålder:
6-17år

När:
17/6, 18/6, 22/6, 26/6, 27/6

Två pass per dag. Pass 1 kl.10.00-12.00.  Pass 2 kl.13.00-15.00

Var:
Capital bikepark (Visättra sportcenter) Kvarnängsvägen 12. Hallen ligger i ett tält till höger om ishallen, mot motionsspåren och utegymmet.

http://kartor.eniro.se/m/pClJo

 

Anmäl dig:

Viktigt att du som inte är medlem i föreningen sedan tidigare fyller i medlemsansökan via vår hemsida https://www.capitalbikepark.se/2/ och klicka därefter på Medlemskap i menyn till vänster. Fyll i online formuläret för medlemskap samt blanketten för ansvarsfriskrivning.

Till de 30 första nya besökarna per dag bjuder vi på ett gratis medlemskap i föreningen Capital bikepark Locals KF som gäller resten av året. OBS: Du behöver inte betala in någon medlemsavgift i förväg.
Nybörjare och besökare som inte är medlemmar sedan tidigare har förtur till denna aktivitet.  Våra befintliga medlemmar är också välkomna att delta i mån av plats.

 

Arrangörer/samarbetspartner:

Capital bikepark Locals och Huddinge kommun

 

Mer information:
Viktigt, för att få åka i hallen så måste blanketten Capital Bikepark Ansvarsfriskrivning fyllas i och skrivas under av målsman. Blanketten finns att ladda ner från föreningens hemsida https://www.capitalbikepark.se/2/ och klicka därefter på Medlemskap i menyn till vänster.
Ta med den ifyllda blanketten vid ditt första besök i hallen.

 

Vi ses i hallen,
Capital bikepark Locals KF
info@www.capitalbikepark.se

-