Fler/regelbundna öppettider, ombyggnad m.m.

Till alla våra medlemmar.

Vi får fler och fler mail med förslag/önskemål om regelbundna öppettider, isolering hall, ombyggnad, tillbyggnad, camps m.m.

Vi uppskattar verkligen erat engagemang och lyssnar på era tankar och önskemål.

Föreningen Capitalbikepark Locals är stolta att vi med hjälp av våra medlemmar nu drivit Capitalbikepark i nästan precis 10år och har ett medlemsregister med över 2000 medlemmar som alla besökt och kört i Capital Bikeparks ramper. Vi vill inget hellre än att Capital bikepark ska utvecklas och bli bättre.

Men även om VILJAN verkligen finns. Så finns tyvärr inte resurser till att som exempel ha fasta öppettider då dom sköts helt ideellt av några av våra medlemmar.

Det ända sättet för oss att ta Capital bikepark till nästa nivå är om kommunen får upp ögonen och kanske kan hjälpa oss så vi kan förverkliga någon av alla idéer/förslag vi får in från er.

Även om vi i föreningen Capital Bikepark Locals berättat för kommunen vilken poppulär anläggning vi har så har dom aldrig sett era mail och ert engagemang.

Föreningens förslag är att ni vänligt skickar ett mail till kulturfritid@huddinge.se så dom får se era tankar och idéer så kanske vi i framtiden i alla fall kan ta ett steg framåt till ett par fasta öppettider i veckan:-)

Ride on Capital Bikepark Locals